Pensiunea Turistica Perla Paltinis

|

Pensiunea Turistica Perla Paltinis ****

Adresă: Paltinis-Platos, Judetul Sibiu
  Păltiniș, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 788 502500

Mobil: +40 374 007722;+40 788 502200

Web: www.perla-paltinisului.ro

 

Descriere

Va punem la dispozitie 27 de camere duble, 4 camere de 3 sau 4 locuri si un apartament.

Facilitati cazare: masa de ping-pong, sanie trasa de cai, TV in living, internet wireless, rau in curte, se accepta animale, parcare, gradina/curte, teren de sport, biliard, jacuzzi, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Tarife:
Camera single: 150 RON/noapte
Camera dubla: 170 RON/noapte
Apartament: 220 RON/noapte

Facilităţi

Servicii

Vă oferim cu acces gratuit: * teren de sport ideal pentru fotbal si tenis - cu nocturna * sală de biliard * sănii * sală de petrecere echipată cu muzică-calculator * saună * Internet (WiFi) La cerere, organizăm contra cost: * excursii şi drumeţii pe trasee marcate * lecţii de ski * închiriat biciclete * vizite la obiective turistice * vizite în gospodării tradiţionale din Răşinari (unde puteţi asista la mulsul vacilor, prepararea brânzei şi a mămăligii - bineînţeles, cu degustare) * plimbări cu ATV (doar cu rezervare în prealabil) * foc de tabără

Organizare de evenimente speciale

Perla Păltinişului este o locaţie ideală pentru organizarea de evenimente, atât personale (nunţi, botezuri, zile de naştere) cât şi de firmă (conferinţe, traininguri, team building). Pe lângă restaurantul cu terasă dispunem de două săli (cu o capacitate de 60 şi respectiv 15 locuri). Indiferent de ocazie, putem crea meniuri şi gustări speciale, care vor încânta oaspeţii dumneavoastră.

Restaurant

Cu o capacitate maximă de 150 persoane restaurantul nostru vă invită să savuraţi atât bucate tardiţionale româneşti cât şi mâncăruri consacrate pe plan internaţional. Dispunem şi de 3 terase (cu capacitate totală de 250 persoane).

Împrejurimi

Păltiniş Situat la 1440 m altitudine, Păltiniş este cea mai înaltă staţiune din România. Este de asemenea cea mai veche, fiind întemeiată de germani în 1894. Locaţia fermecătoare, aerul curat şi numeroasele oportunităţi de drumeţii au făcut din Păltiniş preferatul tuturor. Vârfurile înzăpezite ale munţilor din România sunt perfecte pentru snowboarding şi ski. Această staţiune este un loc cu personal prietenos, antrenament revigorant şi care oferă posibilitatea de a petrece timp într-o sălbăticie de o frumuseţe inegalabilă. La Păltiniş se poate ajunge destul de uşor dinspre Sibiu, fiind situat la 32 km nord-vest de acesta. Mărginimea Sibiului Zonă etnografică unică în Romania, situată în sud-vestul judeţului Sibiu, Mărginimea Sibiului ocupa cuprinde 18 localitati: Boiţa, Sadu, Râu Sadului, Tălmaciu, Tălmacel, Răşinari, Poplaca, Gura Râului, Orlat, Fântanele, Sibiel, Vale, Sălişte, Galeş, Tilişca, Rod, Poiana Sibiului şi Jina. Limita de răsărit este satul Boiţa, iar limita de vest este comuna Jina, avand drept hotar râul Sebeş. Aspectele sale de cultură materială şi spirituală se înscrie între cele mai vechi vetre ale etnogenezei româneşti. Cea mai mare parte a satelor din zona Mărginimii Sibiului au pastrat puternice tradiţii spirituale şi etno-folclorice, dând acestor comunităţi o fizionomie aparte. Cadrul geografic încântător, puritatea naturii şi a oamenilor, accesibilitatea locurilor, bogăţia şi diversitatea patrimoniului cultural, fac din Marginimea Sibiului o zonă cu un mare potenţial turistic. Răşinari Pe drumul spre Păltiniş dinspre Sibiu se trece prin Răşinari, un sat tipic românesc, locul de naştere al lui Octavian Goga şi Emil Cioran. Sibiu Sibiu este unul dintre cele mai importante centre culturale şi religioase din România, fiind desemnat Capitală Culturală Europeană pentru anul 2007 împreună cu Luxembourg.

Galerie Foto

Pensiunea Turistica Perla Paltinis PăltinișPensiunea Turistica Perla Paltinis Păltiniș / 1Pensiunea Turistica Perla Paltinis Păltiniș / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Turistica Perla Paltinis