Pensiunea

|

Pensiunea La Vasile ***

Adresă: Str. Arieseni, Nr. 16
  Arieşeni, jud. Alba, Romania

Telefon: +40 258 779013

Contact: Luminita Juri

Web:

 

Descriere

Pensiunea dispune de 13 camere si 4 apartamente, un restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinte, sala de mese, living.

Facilitati cazare: transport auto, masa de ping-pong, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, jacuzzi, terasa, living, sala de mese, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: frigider in camera, uscator de par, baie pe hol, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Tarife 2012:

Camera dubla matrimoniala: 100 RON; 120 RON/zi in weekend;
Camera dubla twin: 100 RON; 120 RON / zi in weekend;

Galerie Foto

Pensiunea La Vasile Arieşeni / 1Pensiunea La Vasile Arieşeni / 2Pensiunea La Vasile Arieşeni / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea La Vasile