Pensiunea Casa Tania

|

Pensiunea Casa Tania ****

Adresă: Str. Chisodei Nr. 113
  Timişoara, 300432, jud. Timiş, Romania

Telefon: +40 256 215265

Web: www.casa-tania.ro

 

Descriere

Pensiunea Casa Tania este situata Timisoara, str. Chisodei nr. 113, in zona Calea Sagului.

Casa Tania va pune la dispozitie camere single, camere duble si un apartament dotate: cu aer conditionat, baie proprie, uscator de par, LCD, DVD, linie telefonica internationala si internet wireless.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Fax, Transport auto, TV in living, Internet wireless, Internet prin cablu, Parcare, Gradina/curte, Acces la bucatarie, Terasa, Plata cu cardul, Living, Sala de mese.

Facilitati camere: Internet in camera, Uscator de par, Baie cu cada, Incalzire centrala, Aer conditionat, Baie in camera, Minibar in camera, Camera cu TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Tania