Hotel Victoria

|

Hotel Victoria **

Adresă: Mamaia, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 83102;+40 241 480390

Fax: +40 241 831024

Web: www.hotelvictoria.ro

 

Descriere

Situat în Stațiunea Mamaia, în imediată apropiere a orașului Constanța, Complexul Hotelier Victoria asigură confortul deplin clienților săi.
Plaja este lungă de 8 km și lată de 100-200 m este cea mai mare de pe litoralul României și una dintre cele mai mari plaje din Europa.

Dotari generale:
- 320 camere duble
- Restaurante
- Bar-de-zi
- Sala de conferinte
- Salon cosmetica
- Birou de schimb valutar
- Parcare

Dotari camere:
Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar cu dus, televizor, cablu tv, minibar. Cele de la etajele 2-9 au balcon, cele de la parter si etajul 1 nu au balcon, dar sunt mai spatioase.

Tarife 2012:
19.07-15.08
Camera Dubla:1 persoane:252.00 RON
2 persoane:275.00 RON
Apartament 2 persoane:398.00 RON
21.08-31.08
Camera Dubla:1 persoane:179.00 RON
2 persoane:202.00 RON
Apartament: 2 persoane:297.00 RON

01.09-30.09:
Camera Dubla:1 persoane:118.00 RON
2 persoane:140.00 RON
Apartament 2 persoane:252.00 RON

Localizare

Situat în zonă centrală a stațiunii Mamaia la 25 metri de plajă și 150 metri de lacul Siutghiol.

Facilităţi

Activităţi

Pentru o excelentă formă fizică și o relaxare plăcută va recomandăm următoarele repere aflate în vecinătatea Hotelului Victoria : Teren de tenis, fotbal și minigolf, Ski nautic, Jet ski, Wind surfing, Yachting, Jogging pe plajă, Bowling, Billiard, Tenis de masă. Pe plajă: Aerobic, Concursuri de fotbal și volei.

Servicii

Mic dejun / dejun / cină, Cocktail, Dineuri de gală, Brunch-uri, Meniuri dietetice, Conferințe / recepții / reuniuni / congrese / expoziții, etc se desfășoară în restaurantele Complexului Hotelier Victoria. Servicii suplimentare fără plată: Informații turistice și culturale, Seif, Transport bagaje, Trezirea turiștilor, Primirea și transmiterea mesajelor, Informații pentru mijloacele de transport, Spectacole cu muzică live, Degustări de vinuri. Servicii suplimentare cu plată: Spălătorie, Servicii poștale, fax, Asistentă medicală, Vânzări mărfuri de strictă necesitate, Închiriere de șezlonguri și umbrele pentru plajă, Închiriere jocuri distractive, Masaj terapeutic, Parcare.

Obiective turistice

- 300m față de centrul comercial Cazino din Mamaia - 500m față de Acqua Magic (parc de distracții acvatic) - 1 km față de parcul de distracții Satul de Vacanță - 1,5 km față de centrul Constan

Sală de conferinţe

Sală de conferințe are o capacitate de 100 de locuri și este dotată cu aer condiționat, flipchart, videoproiector, sonorizare, acces Internet. Parcare, xerox la recepție, seif, cameră pentru bagaje etc.

Camere

Descriere (dotări)

Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar cu dus, televizor, cablu tv, minibar. Cele de la etajele 2-9 au balcon, cele de la parter si etajul 1 nu au balcon, dar sunt mai spatioase si permit amplasarea de paturi suplimentare.

Restaurant

Restaurantele va oferă o vastă gamă de sortimente cu specialități locale și intrenationale : Restaurantul Locandă Azzurra cu specific italian. Restaurantul Victoria cu specific românesc și internațional. Delicioasele feluri de mâncare sunt însoțite de rafinate vinuri provenite din cele mai renumite podgorii ale României pentru a satisface chiar și clienții cei mai exigenți.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Mic dejun inclus în preţMic dejun
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • SeifSeif

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • FitnessFitness
  • MasajMasaj
  • BiliardBiliard

Galerie Foto

Hotel Victoria MamaiaHotel Victoria Mamaia / 1Hotel Victoria Mamaia / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Victoria