Ce drepturi ai dacă esti pacalit de o agenţie de turism şi cum poţi obţine despăgubire dacă vacanţa a fost un coşmar

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Mulţi dintre noi au fost puşi în situaţia nefericită de a-si cumpăra pachete de vacanţă de la agenţii de turism, iar ceea ce ar fi trebuit să fie un concediu plăcut, relaxant şi confortabil s-a transformat într-un adevărat coşmar.

Şi asta din cauza faptului că o oferta poate ascunde multe informaţii sau omite să specifice diferite detalii legate de transport, cazare, masă, taxe suplimentare, etc.

Practic, în loc să te bucuri de programul promis în ofertă, te trezeşti la destinaţie că ai parte de cazare mult sub aşteptări, numeroase taxe suplimetare sau mai puţine mese.

O problemă frecvent întâlnită în cazul ofertelor de vacanţe promise de cate o agentie de turism este diferenţa mare dintre preţul de ofertă şi preţul efectiv pe care trebuie să-l plătească turistul pentru a avea condiţii decente.

Turistului i se comunică un preţ foarte atractiv, prin diverse reclame, dar când ajunge să plătească vacanţa constată că preţul real este mult mai mare.

Pentru a citi despre statiunile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Ce drepturi ai dacă esti pacalit de o agenţie de turism şi cum poţi obţine despăgubire dacă vacanţa a fost un coşmar