Surprize pentru turistii care vor vizita minunata statiune Covasna

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Este vorba despre un trenulet pentru turistii care viziteaza aceasta statiune, format dintr-o locomotiva si 2 vagoane care a fost achizitionat de Primaria orasului Covasna in schimbul a 400.000 de lei.

Dupa spusele primarului, trenuletul a fost achizitionat in urma unei licitatii, banii provenind din taxa de statiune ce a fost platita de turisti pe parcursul anului 2010. (Consiliul local Covasna a incasat circa 649.000 de lei din taxa de 1 leu/zi). Inaugurarea va avea loc pe data de 20 Mai 2011, trenuletul avand rolul de a plimba turisti prin statiune, cat si in afara acesteia, oriunde exista obiective turistice ce merita vizitate.

Traseul mai cuprinde comuna Zagon si satul Chiurus, iar pe viitor se doreste dezvoltarea infrastructurii in statiunea Covasna. Printre alte obiective turistice ale reprezentantilor primariei se mai numara si construirea unui Centru wellness (bazin de inot exterior + piscina interioara + baza de tratament cu apa minerala), construirea unei partii de ski si a unui teren de bowling (popice).

Un alt proiect ce se are in vedere ar fi ridicarea nivelul paraului din localitate cu aproape 1 metru pentru ca turistii sa aiba posibilitatea sa se plimbe cu barci si/sau hidrobiciclete.

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Surprize pentru turistii care vor vizita minunata statiune Covasna