Hoteluri si restaurante, scoase la vanzare pe litoral

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Societatile Mamaia SA, Litoral SA si Neptun-Olimp SA, unde Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) este actionar, scot la vanzare, in luna noiembrie, active din patrimoniu la preturi de pornire care insumeaza 7.487.414 euro, potrivit unui comunicat al Ministerului Turismului.

"Este vorba de societati care activeaza in domeniul turismului intrate in procesul de privatizare in acest an, la care statul detine actiuni, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Metoda folosita in toate cele trei cazuri este licitatia publica cu strigare competitiva (sau olandeza)", se spune in comunicat.

Licitatia organizata la SC Neptun-Olimp SA are ca termen de depunere a ofertelor data de 8 noiembrie, ora 15:00, a doua zi fiind programata deschiderea documentatiei de participare, in prezenta ofertantilor. Activele Neptun-Olimp SA scoase la vanzare sunt Complexul Faleza Galati, cu teren aferent in suprafata de 3.586 mp si doua terenuri intravilane din Neptun, in suprafata de 3.000 mp, respectiv 5.483 mp.

Pentru licitatia organizata la Mamaia SA si Litoral SA termenul limita de depunere a ofertelor este 16 noiembrie, ora 13:00, urmand ca a doua zi sa aiba loc sedinta de deschidere a documentelor de participare, in prezenta ofertantilor.

Pentru a gasi un hotel asa cum va doriti in Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Hoteluri si restaurante, scoase la vanzare pe litoral