Vacante ieftine in Romania. Preturile incep de la 25 de lei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vacante ieftine in Romania. Preturile incep de la 25 de lei

Cum suntem in perioada concediilor si toata lumea numai despre asta vorbeste, avem un pont pentru cei care n-au bani de vacante exotice, dar nici nu vor sa se topeasca in apartament. Exista si in Romania locuri pitoresti in care te poti distra. Stai la cort ori in pensiuni decente, te balacesti in lacuri de munte si mananci pe la localnici. Sunt de retinut denumiri ca Paltinu, Telega ori Lacul Sarat.

In Covasna, Lacul de la Reci  e parca mai animat ca niciodata. Iar o camera dubla, la pensiune, costa intre 60 si 80 de lei pe noapte.

La Paltinu, in Prahova, turistii isi pun cortul in camping cu o taxa de 10 lei pe zi sau innopteaza la pensiune, dupa ce achita 50 de lei. Si baile sarate de la Telega sunt apreciate vara asta, iar preturile sunt la fel.

Cei din sud pot merge la Braila, la Lacul Sarat. Vor da 25 de lei pentru o noapte de cazare la o casuta de lemn, izolata termic, si doar 15 lei la una nemodernizata. In camping sunt casute de lemn cu doua sau 6 locuri. Camparea te costa 15 lei taxa de cort, plus 4 lei de persoana.

In Mures, baile de la Ideciu sunt ideale si pentru terapie si pentru distractie. Aici, un bilet de intrare pentru copii costa trei lei si unul pentru adulti sase lei, iar o bere sau un suc costa 2,5 lei. Iar pentru cazarea la pensiune, turistii dau 30 de lei pe noapte.

Daca doriti sa va petreceti vacanta in natura, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru, pentru a citi despre parcurile nationale.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Vacante ieftine in Romania. Preturile incep de la 25 de lei