De ce sa lasi biroul pentru Africa: Din jungla orasului, in savane

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

De ce sa lasi biroul pentru Africa: Din jungla orasului, in savane

Africa devine destinatia celor care isi doresc o oaza de verdeata si animale salbatice incredibile pentru a scapa de stresul zilnic al vietii intr-un mare oras european. Si in Romania agentiile de turism au inceput sa prezinte clientilor oferte pentru alte regiuni ale "Continentului negru", iar Kenya iese in evidenta.

“La noi, securitatea este o problema, mai ales ca Nairobi are faima nemeritata de capitala africana periculoasa. In plus, cum in rezervatia Masai Mara, numai populatia indigena are dreptul de a vana si ucide animalele din zona, exista o serie de precautii cu privire la cazarea in unitatile de acolo. Cu toate acestea, turistii continua sa vina an de an si daca normele de siguranta sunt respectate intocmai, nu exista pericolul unor atacuri ale animalelor sau altfel de probleme”, a precizat Kaino Bethwel.

O zona fabuloasa considerata a fi cea mai bogata rezervatie naturala a Africii este parcul national Masai Mara, prelungirea naturala a parcului Serengeti din Tanzania. Vizitarea rezervatiei este cea mai buna metoda de a descoperi cei sapte magnifici ai junglei: elefantul, leul, leopardul, rinocerul, bivolul, hipopotamul si girafa. Vizita intr-un un sat autentic al tribului Masai, este inclusa in ofertele multor agentii de turism de la noi.

Accent Travel are o astfel de oferta, unde in cadrul unui traseu turistic prin Kenya, se face si o oprire in Masai Mara.

Pentru a citi si despre rezervatii de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri De ce sa lasi biroul pentru Africa: Din jungla orasului, in savane