Ultimul trend in resorturile de lux: piscinele fanteziste. Topul celor mai spectaculoase piscine din lume

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 Ultimul trend in resorturile de lux: piscinele fanteziste. Topul celor mai spectaculoase piscine din lume

Opulenta, delicii gastronomice, cocktailuri siropoase, muzica buna, conditii de cinci stele si piscine, care pot fi confundate cu usurinta cu niste lacuri. Stim ca visezi cu ochii deschisi la o plaja cu nisip alb si palmieri ce fosnesc deasupra hamacului in care te odihnesti. Pentru cei care inca nu au plecat spre tarmuri insorite, iata cateva hoteluri de inalta clasa, in care conceptul de „piscina” si relaxare a trecut la un alt nivel.
Hotelurile cu piscine se numara printre atractiile celor mai multi turisti, iar cu cat bazinul de inot arata mai spectaculos, cu atat clientii vor fi si ei mai entuziasmati.
Ce-i drept, cu o piscina care aduce mai degraba a lac, nu prea te induri sa te deplasezi pana la plaja. Iata cum arata piscinele care ii lasa fara rasuflare chiar si pe cei rezervati in privinta inotului.
Topul a fost realizat de revista americana Forbes.
Marina Bay Sands, Singapore
Statiunea urbana din Singapore este alcatuita din trei turnuri inconjurate de imensa plaja publica SkyPark , cu o dimensiune de 150 metri, care ofera vedere spre oras.
Alila Villas, Uluwatu, Bali, Indonezia
Acest platou indonezian cuprinde 84 de vile, fiecare dintre ele avand propria piscina. De parca nu erau suficiente, bazinul principal are o latime de 50 metri, plutind la marginea unei stanci deasupra bazinului Indian.
Pentru a citi si despre ineditul hotel din Suedia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Ultimul trend in resorturile de lux: piscinele fanteziste. Topul celor mai spectaculoase piscine din lume