Tulcea: Oferte de 1 mai în Delta Dunării

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Tulcea: Oferte de 1 mai în Delta Dunării

Multe dintre Pensiuni şi-au pregătit deja pachetele promoţionale pentru 1 mai muncitoresc. Administratorii de pensiuni profită de orice fel de sărbătoare pentru a îşi vinde marfa. Cu toate că în acest an 1 mai este la doar o săptămână după Paşte, în Deltă găseşti oferte distincte pentru cele două evenimente.

Cei mai mulţi turişti care vin în Deltă în minivacanţa de 1 mai aleg destinaţiile uşor accesibile, cum ar fi Murighiol. Aici sejururile pornesc de la 500 de lei. Una dintre cele mai interesante oferte pentru cei cu dare de mână rămâne, totuşi, hotelul plutitor, dar aici preţurile pleacă de la 300 de lei pe zi pentru fiecare turist.

Masa, cazare şi plimbare pentru mai puţin de 200 de lei pe zi!

Pentru această sumă îţi poţi petrece cinci zile în pensiunea „La Traian“ din localitatea tulceană Murighiol.  Este una dintre cele mai accesibile zone din Deltă. Drumul spre Murighiol a  fost asfaltat anul trecut, iar satul este la numai 40 de kilometric de Tulcea. Pentru 650 de lei, în perioada 28 aprilie – 2 mai ai parte de mâncare tradiţională românească, trei mese pe zi (printre care şi ciorbă de peşte servită pe malul bălţii), foc de tabără, dar şi plimbări cu şalupa pe canalele din Deltă.

Turiştii mai pot merge la Uzlina, la „Casa dintre sălcii“, unde un sejur de trei zile (în perioada 29 aprilie – 2 mai) costă 520 de lei. Pachetul cuprinde cazare în pensiune, masă festiva, o excursie pe canale/lacuri, transfer gratuit Murighiol-Uzlina şi retur. La cererea turiştilor, se organizează excursii pe diverse trasee, partide de pescuit.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Tulcea: Oferte de 1 mai în Delta Dunării