Un sud-coreean a creat un iaht de lux, inspirat din frumuseţile mării

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Un sud-coreean a creat un iaht de lux, inspirat din frumuseţile mării

Lung de 12 metri, vasul a copiat frumuseţile mării, mai bine zis coralii şi peştii tropicali. Foarte viu colorat, acest iaht de lux al lui Kim Hyun-Seok a fost creat ca să combine elementele naturii cu relaxarea.

V-aţi întrebat vreodată cum arată iahtul de vis? Ei bine, un designer sud-coreean şi-a pus ideile în practică şi a realizat o bărcuţă inspirată dintr-un peşte tropical. Botezat "Tofi", acest yaht este o adevărată bijuterie.

Lung de 12 metri, vasul a copiat frumuseţile mării, mai bine zis coralii şi peştii tropicali. Foarte viu colorat, iahtul de lux al lui Kim Hyun-Seok a fost creat ca să combine elementele naturii cu relaxarea.

"Tofi" a atras atenţia la o expoziţie din Italia, unde a luat premiul pentru cel mai inovativ design de bărci cu motor. Vasul are două cabine cu pereţi exteriori de sticlă, oferind celor de la bord privelişti mirifice. Poate atinge 30 de kilometri pe oră.

Pentru a citi despre locurile in care puteti petrece o vacanta de vis pe un iaht, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Un sud-coreean a creat un iaht de lux, inspirat din frumuseţile mării