Investitii noi in turismul din Bihor

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Pana la urma se pare ca, Guvernul a adoptat Hotararea pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului cu numarul 120/2010 cu privire la aprobarea Listei ce cuprinde programe si proiecte noi de investitii in turism.

Pe aceasta lista se afla si judetul Bihor, cu proiecte ca Aqua Park-ul din statiunea Baile Felix-Baile 1 Mai si finantare pentru ‘Centru de informare turistica salvamont, la Vadu Crisului’. Mai apare pe lista M.D.R.T si proiecte din cadrul C.L.B (Consiliul local Beius) cu un complex balnear, dar si proiecte pentru Consiliul local Bors si Consiliul local Sacuieni.

Si pestera Campeneasa (Carpinet) va beneficia de ajutor pentru amenajare in scop turistic. Proiectele ce urmeaza sa fie finantate vor putea obtine avizul Consiliului Tehnico–Economic al M.D.R.T (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) pe studiile de fezabilitate executate.

De retinut faptul ca M.D.R.T va finanta achizitia si montajul instalatiilor de transport pe cablu pentru domeniile schiabile in limita fondurilor disponibile, fara sa se depaseasca insa, 50% din valoarea acestora.

Pentru a cauta cazare la Baile Felix, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Investitii noi in turismul din Bihor