Hotel Sirius Cluj-Napoca

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Hotel Sirius Cluj-Napoca

Hotelul Sirius se caracterizează în primul rând prin ospitalitate aşa cum o arată prin confort, calitate şi profesionalism. Este cu siguranţă o alegere mai mult decât potrivită.
O echipă de profesionişti cu experienţă în domeniu sunt permanent la dispoziţia clienţilor, fiecare membru al echipei noastre îngrijindu-se personal de cerinţele dumneavoastră. Servicii ireproşabile 24/24 pentru a va petrece o vacanţă plăcută în condiţii foarte bune.

Eforie Nord, a fost infinţată în 1894, când Eforia Spitalelor Civile din Bucureşti a construit aici un sanatoriu balneoclimateric, situat între Agigea la nord (1,5 Km) şi Eforie Sud la sud (2 km) la circa 12km de Constanţa iar în partea de sud-vest se află lacul Techirghiol cunoscut pentru propietăţile curative ale nămolului. Plaja staţiunii are o largă deschidere la mare şi atinge aproximativ 3 km lungime şi lăţimi de 20-150m, mărginită în partea de nord a staţiunii de o faleză înaltă , loc binecunoscut pentru plimbările nocturne în această staţiune.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Atracţii turistice Hotel Sirius Cluj-Napoca