Hotel Best Western Fantanita Haiducului

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Hotel Best Western Fantanita Haiducului

Situat in centrul Romaniei, la 15 minute de Sibiu spre Brasov, in mijlocul Padurii Bradului, Complexul Hotelier Best Western Fantanita Haiducului va ofera posibilitatea sa descoperiti un loc placut care o sa va incante de la prima intalnire.
Intr-un peisaj natural, in care se impletesc armonios, cu o finalitate moderna, natura, lemnul si piatra, va stam la dispozitie cu o bogata oferta de servicii turistice.

Restaurantele noastre cu o capacitate de 280 locuri, va asteapta cu o ambianta calda unde puteti sa savurati o cina haiduceasca si sa degustati vinul casei inconjurati de colegi sau prieteni. Restaurantul Rustic (capacitate 100 de locuri), Salonul Rosu (capacitate 180 de locuri), Crama de Piatra (capacitate 32 de locuri), Gradina de vara cu gratar/barbeque/protap, (capacitate 58 de locuri), La Ciuperca (capacitate 60 locuri), Harley Bar (capacitate 24 de locuri), Club Route66 (capacitate 90 de locuri). Va asteptam sa inspirati aerul proaspat de padure, sa beti o tuica buna de pruna la toi, sa mancati o ciorba de fasole cu ciolan afumat in pita de casa cu ceapa rosie si o coasta de porc la gratar cu cartofi cu rozmarin iar la urma sa va indulciti cu papanasi cu smantana si dulceata de afine culese de noi din varful muntelui Cindrelu. Si peste toate sa turnati o carafa de vinul casei sau o halba de bere nefiltrata pentru ca sa simtiti ce frumoasa e viata.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Atracţii turistice Hotel Best Western Fantanita Haiducului