Nincs kep

|

Hotel Aro Business ****

Cím: Bulevardul Eroilor, Nr. 27
  Braşov, Braşov megye, Romania

Telefon: +40 268 478800;+40 268 475250

Web: -palace.ro

 

Leírás

A Tampa-hegyre néző, Brassó középkori negyedében található, hagyományos Aro Palace Hotel a Central Parkra néz. A szálloda tágas és fényűző szobákat, valamint ingyenes internet-hozzáférést biztosít.

A légkondicionált szobák kábel TV-vel és puha fürdőköpennyel felszereltek. A helyiségek meleg színekkel és szőnyegpadlóval díszítettek.

A vendégek román és európai ételeket fogyaszthatnak a szálloda éttermében, az Aro Palace legfelső emeletén lévő Belvedere klubból pedig a brassói citadellára nyíló kilátásban gyönyörködhetnek.

A szálloda éjszakai bárja márvány, fa és Art Deco elemekkel díszített. A csillárok és a nagy tükrök különleges hangulatot biztosítanak, ahol a vendégek kedvenc italaikat kortyolgathatják.

Az Aro Palace wellness-, és spa központja különféle kezelésekkel és kozmetikai eljárásokkal, valamint 2 úszómedencével, szaunával, masszázsszobákkal és edzőteremmel várja vendégeit.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Aro Business