Cât costă noaptea de Dragobete în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea

Email Imprimare PDF

Cât costă noaptea de Dragobete în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea

Îndrăgostiţii care vor să petreacă Dragobetele într-un mod inedit se pot gasii cazare la Hotelul de Gheaţă (Hotel of Ice) ridicat, pentru al zecelea sezon, la Bâlea Lac.

Îndrăgostiţii care vor să petreacă Dragobetele într-un mod inedit, la -2 grade Celsius, se pot caza la Hotelul de Gheaţă (Hotel of Ice). Cuplurile se pot bucura în weekendul din săptămâna de Dragobete (27 februarie - 1 martie) de o experienţă unică, la preţuri reduse.

Cazarea de Dragobete 2015 la Hotelul de Gheaţă costă 99 de lei pe noapte pentru două persoane. Pentru a lua prânzul aici trebuie să scoţi din buzunar tot 99 de lei de persoană, iar pentru a lua cina 129 de lei de persoană.

Cei care preferă Valentine's Day 2015 în locul autohtonului Dragobete 2015 pot opta pentru pachetele speciale ce cuprind cazare la Palatul Brukenthal, la Cabana Bâlea Lac şi de Hotelul de Gheaţă.

Un pachet ce cuprinde două nopţi de cazare, prima la Palatul Brukenthal Avrig, iar cea de-a doua la Hotelul de Gheaţă, costă 620 de lei pentru două persoane. În tarif este inclus şi micul dejun.

Pentru trei nopţi de cazare, cu mic dejun şi cină inclusă, trebuie să scoţi din buzunar 2.164 de lei. Cazarea se va face în prima noapte la Palatul Brukenthal, în a doua noapte la Cabana Bâlea Lac, iar în a treia noapte la Hotel of Ice. Dacă vrei să ţi se asigure doar micul dejun plăteşti mai puţin, respectiv 1.064 de lei.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.gandul.info

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cât costă noaptea de Dragobete în Hotelul de Gheaţă de la Bâlea