Târg de turism la mall: vacanțe exotice cu reduceri însemnate pentru rezervări timpurii

Email Imprimare PDF

 

Târg de turism la mall: vacanțe exotice cu reduceri însemnate pentru rezervări timpurii

Peste 30 de agenții de turism participă astăzi, la Shop-ul de vacanță, deschis la Iullius Mall. Chiar dacă și în turism e criză ofertele sunt din cele mai variate, atât ca destinații, cât și ca prețuri.

„Turiștii români nu au mentalitate să își facă rezervări din timp”, susține reprezentantul unei importante agenții de turism din Timișoara. Cu toate acestea, agențiile de turism încearcă să îi atragă pe clienți prin târgul organizat în acest weekend la mall. Reducerile pentru o rezervare timpurie ajung chiar și la 50 la sută, iar agențiile de turism vin cu oferte pentru toate buzunarele, pentru orice destinație și în orice perioadă. Vacanțe exotice, croaziere de lux sau sejururi la Marea Neagră sunt doar câteva dintre ofertele agențiilor prezente la târg. Vizitatorii prezenți la târg se bucură și de o serie de surprize pregătite de agenții, fiind pregătite tombole, sau bonusuri pentru fiecare pachet turistic cumpărat.

Pentru a citi despre statiunile de la Marea Neagra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Târg de turism la mall: vacanțe exotice cu reduceri însemnate pentru rezervări timpurii