Cele mai ieftine excursii exotice pentru luna martie! Vezi unde te poţi distra pe bani puţini ca bogătaşii!

Email Imprimare PDF

 

Cele mai ieftine excursii exotice pentru luna martie! Vezi unde te poţi distra pe bani puţini ca bogătaşii!

Agenţiile de turism din Capitală se întrec în oferte care mai de care atrăgătoare pentru bucureştenii care vor să facă o surpriză de 8 martie apropiaţilor. Cei interesaţi de un sejur în afara ţării pot opta dintr-o gamă variată, atât de destinaţii cât şi de preţuri.

Agenţia de turism „Paralela 45" are trei pachete speciale pentru 8 martie. O excursie de 5 zile la Istanbul în perioada 7-11 martie, costă 270 de euro. Preţul include: transportul cu avionul (Turkish Airlines), 4 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel Art 3*, transferuri aeroport - hotel - aeroport, tur de oraş pietonal cu insoţitorul de grup. Preţul nu include însă, taxele de aeroport de 115 euro/ persoana, intrările la obiectivele turistice şi excursiile opţionale. Asemenătoare sunt şi celelalalte oferte ale agenţiei de turism, preţul unei excursii pentru Praga este acelaşi şi se ridică la 400 de euro pentru Roma.

Pentru bucureştenii care îşi permit un cadou inedit, există şi pachete speciale, oferite de agenţii. Paravion.ro, agenţia de turism online parte a grupului Happy Tour, lanseză pe 8 martie campania de reduceri "Din dragoste pentru Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ", prin care oferă discount-uri de 30% pentru pachetele de vacanţe în Dubai. Numai pe 8 martie, un sejur de 7 nopţi în luna martie, într-una dintre cele mai căutate destinaţii de shopping din lume, va costa 399 de euro. Pachetul include cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, bilet de avion charter tur-retur, transfer aeroport-hotel-aeroport şi asistenţă turistică în limba română.

Pentru a citi si despre destinatiile din tara noastra, potrivite pentru inceputul primaverii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele mai ieftine excursii exotice pentru luna martie! Vezi unde te poţi distra pe bani puţini ca bogătaşii!