Aeroportul Baneasa a deschis un terminal pentru pasagerii de business, dupa o investitie de 2,5 mil. euro

E-mail Nyomtatás PDF
There are no translations available.

 

Aeroportul Baneasa a deschis un terminal pentru pasagerii de business, dupa o investitie de 2,5 mil. euro

Aeroportul Aurel Vlaicu - Baneasa a deschis marti, in urma unei investitii de 2,5 milioane euro, un terminal dedicat pasagerilor de business, cu o suprafata de 1.500 de metri patrati.
"Este un proiect pe care il anuntam acum un an. Noul terminal va deservi aviatia privata intrucat din luna martie a anului viitor aeroportul Baneasa nu va mai gazdui aviatia low-cost, care va fi mutata pe Otopeni", a declarat la inaugurarea terminalului ministrul Transporturilor Anca Boagiu, relateaza Mediafax.

Ea a recomandat operatorilor low-cost sa "isi reprime nemultumirile" cauzate de mutarea zborurilor la Otopeni, deoarece serviciile de la aeroportul Baneasa erau "sub cele intanite intr-o autogara undeva la tara".

Unele companii low-cost au reclamat cresterea costurilor odata cu transferul operatiunilor la Otopeni, sustinand ca serviciile sunt mult mai scumpe.

Terminalul are doua porti de imbarcare si o capacitate de 30.000 de pasageri pe an. Finantarea investitiei a fost asigurata din sursele proprii ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Pentru a citi si despre intentia companiilor Allitalia si Airfrance de a fuziona, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Aktuális oldal: Ştiri Aeroportul Baneasa a deschis un terminal pentru pasagerii de business, dupa o investitie de 2,5 mil. euro