Slalom printre vacantele de iarna. Ce pachete au adus agentiile la targul de turism

Email Imprimare PDF

 

Slalom printre vacantele de iarna. Ce pachete au adus agentiile la targul de turism

Vizitatorii targului de turism Winter Holiday de la Palatul Parlamentului isi pot cumpara de acum vacantele pentru sarbatorile de iarna, expozantii oferind reduceri considerabile la achizitiile pe loc ale pachetelor de Craciun si de Revelion.

Vineri dimineata, in a doua zi a targului de turism cu un spatiu expozitional de 4.500 metri patrati domnea linistea. Agentiile de turism mari tronau colorat in sala ”alesilor”, iar cele mici se inghesuiau sfioase si rabdatoare in spatiile care li s-au alocat.

In ciuda preturilor coborate, unii eventuali clienti raspundeau agentilor de turism cu “prea scump, dom’le!”.

Cu toate acestea, unii expozanti spun ca in prima zi a targului de turism Winter Holiday au impartit o patrime din materialele destinate publicitatii. Dar e important ca toata lumea, mic si mare, s-a straduit sa atraga publicul, “dupa posibilitati”.

Pentru a citi despre posibile destinati de la noi din tara, pentru vacanta de iarna, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Slalom printre vacantele de iarna. Ce pachete au adus agentiile la targul de turism