Ofertele se tin lant: Bilete de avion de la 65 euro pentru 26 de destinatii, la Carpatair

Email Imprimare PDF

 

Ofertele se tin lant: Bilete de avion de la 65 euro pentru 26 de destinatii, la Carpatair

Compania aeriana Carpatair introduce pentru perioada de vara campania "Ziua Norocoasa", prin care ofera bilete de avion one-way incepand de la 65 euro (cu taxe) catre 26 de destinatii din 7 tari.

Saptamana trecuta, Tarom a anuntat ca pune in vanzare 3.600 bilete dus-intors pentru 89 euro (cu taxe) catre si dinspre zece destinatii externe.

Promotia Carpatair este valabila in perioada 5 mai - 30 iunie 2011, pentru calatoriile efectuate in perioada 10 mai -1 iulie 2011.

Biletele de calatorie din cadrul campaniei "Ziua Norocoasa" pot fi achizitionate numai online, prin intermediul site-ului carpatair.com.

Timp de 40 de zile, 10 destinatii surpriza vor fi scoase zilnic la promotie, exclusiv online. Ofertele sunt valabile pentru o anumita zi de calatorie.
Pentru a cauta cazare in Bucuresti, principalul punct de plecare pentru aceste curse, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ofertele se tin lant: Bilete de avion de la 65 euro pentru 26 de destinatii, la Carpatair