Predeal

Predeal

 

Stațiunea Predeal este situată în centrul țării pe Valea Prahovei, între râurile Prahova și Timiş, la poalele munţilor Bucegi la nord-est de aceştia şi cele ale munţilor Baiului la nord-vest. Orașul Predeal este așezat la cea mai mare altitudine urbană din România, între 1030 m – 1110 m.
Stațiunea este recomandată atât celor care doresc să se recreeze într-un mediu încântător, cât și celor împătimiți de sporturile de iarnă precum schi, snowboard sau pur și simplu doresc să iasă la săniuș. Bioclimatul stațiunii favorizează și stimulează procesele metabolice fiind avantajat de abundența aerului pur și a radiațiilor solare, de absența vânturilor puternice și a umidității excesive.
Aici se organizează serbări, carnavaluri, diverse alte manifestări de amploare, printre care și concursuri culinare, care prezintă o atracție nemaipomenită deoarece, la toate acestea,   participă maeştri culinari din ţară, dar şi din străinătate, turiștii având posibilitatea să guste preparatele acestora.
Confortul modern, atmosfera relaxantă alături de numeroasele posibilități de agrement îi conferă valențele unei stațiuni ce se ridică la standardele internaționale.
Pârtia Clăbucet este dotată cu instalații de iluminat și instalații de produs zăpadă artificială pentru a oferi turiștilor confortul necesar practicării sporturilor de iarnă.
Principalele puncte de atracție ale stațiunii sunt cele opt pârtii de schi, care au grade diferite de dificultate, traseele montane destinate drumețiilor, preferate de turiștii care adoră plimbările mai lungi în mijlocul naturii, traseele ATV, telescaunul și teleschiurile de pe Clăbucet.
Cei care doresc să viziteze și obiectivele turistice din zonă le recomandăm următoarele:
- Cascada Tamina
- Cheile Râșnoavei
- Canionul Șapte scări
- Peștera de gheață.

 

Galerie foto

Predeal / 1Predeal / 2Predeal / 3Predeal / 4Predeal / 5Predeal / 6Predeal / 7Predeal / 8Predeal / 9Predeal / 10

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Staţiuni montane Predeal