Încă o şansă pentru o vacanţă de iarnă

Email Imprimare PDF

 

Încă o şansă pentru o vacanţă de iarnă

Mulţi români care nu şi-au permis să petreacă de Sărbători pleacă acum în mici călătorii mai ieftine. Lipsa banilor sau a timpului i-a împiedicat pe unii să călătorească de Crăciun şi Revelion. Aceştia pot recupera şi opta acum pentru vacante tip city break în marile oraşe europene.

Dacă lipsa banilor sau a timpului i-a determinat pe mulţi români să-şi spună că Sărbătorile se petrec cel mai frumos acasă, acum, ei pot profita de mini vacanţele de weekend, considerabil mai ieftine decât pachetele pentru Crăciun sau Revelion. Fie că aleg destinaţii turistice pentru shopping (a început oficial perioada reducerilor), fie că vor să schieze sau să admire arhitectura marilor oraşe europene, în această perioadă vor găsi cu siguranţă oferte pentru toate gusturile şi mai ales pentru toate buzunarele.

Majoritatea operatorilor turistici au menţinut tarifele aplicate în 2010, însă, pentru anumite destinaţii turistice (Viena, Praga, Riga), preţurile pachetelor au scăzut cu 10-15%, ne-a spus Mioara Gheorghe, director operaţional al Happy Tour.

Acum, după agitaţia Sărbătorilor şi înainte de a se apuca de pregătirile pentru Paşte, românii vor să „fugă" pentru câteva zile. Majoritatea aleg pachetele de tip city break, vacanţe de două, trei zile în metropolele europene. Preferinţele lor rămân neschimbate faţă de anii anteriori, în fruntea clasamentului situându-se Viena, Praga, Budapesta, Milano, Paris şi Londra.

Pentru a cauta posibile destinatii pentru un city break la noi in tara, accesati sectiunea "Statiuni montane" a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Încă o şansă pentru o vacanţă de iarnă