Ioana Hotels primul Hotel de 5 Stele din Sinaia din 28.01.2011

Email Imprimare PDF

 

NDI Grup Expert inaugureaza pe data de 28.01.2011 primul hotel de 5 stele din Sinaia.

Ioana Hotels, primul hotel de cinci stele din Sinaia

Prin prezenta va comunicam faptul ca NDI Grup Expert SRL va inaugura in data de 28.01.2011 Ioana Hotels, primul hotel de cinci stele din Sinaia.

Prin realizarea acestei investitii, de o valoare ce depaseste 2,5 milioane Euro Ioana Hotels si-a propus sa acopere o nisa de piata ramasa neexploatata in zona cu cel mai mare domeniu schiabil din Romania.

Din punctul de vedere al concurentei, politica Ioana Hotels abordeaza lucrurile intr-o maniera flexibila, tinand cont de contextul economic actual si de conditiile date de o investitie aflata in faza de startup. In acest sens, politica de preturi si disponibilitatea de a oferi solutii personalizate bazate pe cerinte punctuale ale partenerilor, se pliaza perfect pe pretentiile segmentului targetat.

Politica de vanzari este indreptata in principiu catre segmentul de retail focusata pe turismul individual leisure, clienti corporate precum si reprezentante diplomatice.

Din punctul de vedere al pietei, Ioana Hotels activand pe o nisa neacoperita, nu intampina inca o concurenta locala reala, adevarata concurenta fiind reprezentata de turismul outgoing.

In plan socio-economic, Ioana Hotels se implica activ creand noi locuri de munca si implicanduse in promovarea turismului zonal prin intermediul mijloacelor de promovare proprii.

Problemele reale cu care Ioana Hotels se confrunta sunt aceleasi cu care se confrunta tot turismul romanesc, si anume lipsa fortei de munca pregatite sa faca fata exigentelor turistilor; lipsa unei politici coerente si eficiente de promovare a destinatiilor turistice din Romania pe plan international; politica fiscala rigida si factorii climaterici de impact ce schimba radical sezonalitatea.

Pentru a cauta si alte unitati de cazare din Sinaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stiri-turism.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ioana Hotels primul Hotel de 5 Stele din Sinaia din 28.01.2011