Preturi reduse la 2 programe ce apartin turismului balnear

Email Imprimare PDF

 

Patronatele din turismul balnear, A.N.A.T ( Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) si O.P.T.B.R (Organizatia Patronala a Turismului Balnear) vor lansa 2 programe:

1.’Decada balneara’ – Program care include 9 nopti de cazare cu pensiune completa sau cazare la hotel de 2 stele + 2 proceduri/ zi + 1 consultatie medicala = 650 de lei/persoana.

(Pentru cazare la hotel de 3 stele pretul ajunge la 750 de lei/persoana). Preturile includ T.V.A si comision pentru agentiile de turism  (de 50 de lei),

2. ’O saptamana de refacere in statiunile balneare’ – Programul acesta include 6 nopti cazare + mic dejun + 2 sedinte de tratament zilnic + 1 consultatie medicala cu cazare la unitati de 2 stele = 270 lei/persoana.

(Pentru cazare in statiuni la unitati de 3 stele veti avea de platit 330 de lei.) Preturile includ T.V.A si comision de 10% pentru agentiile de turism.

Astfel, persoanele interesate, care pot fi din orice categorie sociala (persoane active, studenti si pensionari) pot cumpara pachete turistice in perioada 20 Ianuarie-15 Mai 2011, pachete de 6-9 nopti, cu cazare la hoteluri de 2 si 3 stele, la preturi de la 270 pana 750 de lei/persoana.

Statiunile care participa la aceste 2 programe sunt urmatoarele:

Buzias, Baile Tusnad, Sovata, Pucioasa, Baile Olanesti, Baile Herculane, Calimanesti Caciulata, Moneasa si Slanic Prahova.

Pentru a cauta cazare la Baile Tusnad, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Preturi reduse la 2 programe ce apartin turismului balnear