Viitorul pentru multe agentii de turism: investestitii in dezvoltarea prin vanzare online

Email Imprimare PDF

 

"Personal, din cauza timpului limitat pe care il am la dispozitie, prefer sa cumpar pachete de vacanta de pe site-urile unor agentii de turism, in loc sa ma deplasez pana la agentie", a spus Udrea.

Ea a adaugat ca viitorul apartine acelor agentii de turism care vor investi in dezvoltarea in vanzare online.

"Nu cred ca noile mijloace de comunicare inseamna eliminarea agentiilor de turism. Cred, insa, ca internetul va modifica modul in care agentiile fac business", a afirmat Udrea.

Presedintele ANAT, Corina Martin, a spus ca cele mai multe agentii de turism detin unul sau mai multe site-uri de rezervari online.

"Incidente precum cele create de norul de cenusa vulcanica sau intreruperile de trafic aerian care blocheaza pasagerii pe aeroporturi au dovedit ca toti pasagerii care aveau bilete de avion rezervate prin agentii de turism au fost asistati de acestea si rerutati pe alte curse, spre deosebire de cei care au rezervat direct de la companiile aeriene, care nu au putut contacta compania", a adaugat Martin.

Ea a aratat ca circuitele, excursiile de grup sau cu chartere si ofertele speciale pot fi accesate exclusiv prin agentiile de turism.

Pentru a vedea care sunt principalele atractii turistice de la noi, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Viitorul pentru multe agentii de turism: investestitii in dezvoltarea prin vanzare online