Hotelul de 5 stele din Mamaia al Rafo Onesti, neinteresant pentru cumparatori

Email Imprimare PDF

 

Hotelul de 5 stele din Mamaia al Rafo Onesti, neinteresant pentru cumparatori

Fostul hotel Scandinavia din Mamaia, scos la vanzare in aceasta toamna dupa ce proprietarul nu a mai reusit sa isi achite datoriile, este in continuare neatractiv pentru potentialii cumparatori, chiar daca pretul de vanzare a scazut cu 30%, pana la 1,3 mil. euro.

Administratorul judiciar al companiei Tour Scandinavia, care detine hotelul, a spus pentru DailyBusiness.ro ca pentru licitatia din decembrie a activului nu s-a vandut inca niciun caiet de sarcini, desi pretul a fost diminuat.

Hotel Scandinavia de cinci stele din statiunea Mamaia a fost scos la licitatie publica in noiembrie pentru aproape 1,9 mil. euro (inclusiv TVA), insa lipsa cumparatorilor a determinat scaderea pretului cu 30%, pana la 1,3 mil. euro (inclusiv TVA), conform administratorului judiciar Cabinete Asociate Todica si Anghel.

Hotelul are trei etaje desfasurate pe 3.580 de metri patrati si se vinde impreuna cu mobilierul, instaltatiile, electrocasnicele si decoratiunile aferente, dar si impreuna cu terenul aferent de 3.000 de metri patrati.

Hotel Scandinavia, detinut de societatea Tour Scandinavia, este scos la vanzare de mai multe banci in contul unor credite neachitate de companie in valoare de mai multe milioane euro, potrivit unor informatii anterioare.

Pentru a cauta mai multe unitati de cazare din Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotelul de 5 stele din Mamaia al Rafo Onesti, neinteresant pentru cumparatori