Vacante cu tratament inclus, la stranduri in Ungaria, plus numeroase bonusuri

Email Imprimare PDF

La Aqua Palace si la baile termale se ofera ca bonus… bilete cadou

Apa termala din stranduri de la Hajduszoboszlo are in compozitie: Brom, Iod si sare. Apa de aici este utilizata in tratarea a peste 38 de tipuri de afectiuni dintre care amintim: fracturi osoase, boli dermatologice, artrite cronice si boli articulare.

Daca sunteti interesati si doriti sa profitati de promotiile cu tratament (ce sunt incluse in pret)… nu ezitati sa petreceti cateva zile la aceste stranduri din Ungaria. Acest pachel turistic oferit la  Hajduszoboszlo contine:

-          7 nopti de cazare (8 zile), cu mic dejun buffet suedez + cina + tratament (consultatie + 10 sedinte prescrise de un medic specialist);

-          Alte servicii incluse sunt: Electroterapie, Interferenta, Reflexologie, Hidromasaj subacvatic, Masaj medical, Inhalare, Tratament cu namol, Ultrasunete si Magnetoterapie;

-          Turistul mai primeste acces la zona de wellness a hotelului + 1 halat de baie + ceai si vin fiert (in fiecare dupa-masa).

Pretul acestui pachet turistic este de 300 de euro/persoana + taxa de statiune.

BONUS: Fiecare persoana primeste cadou 1 bilet la complexul Aqua Palace + 5 bilete de intrare la baile termale.
Pensionarii primesc o reducere de 10%.

Nota: Daca nu stiti limba maghiara, aveti la dispozitie (pe toata durata sejurului) un translator.

Pentru a afla mai multe informatii si despre statiunilor balneare si tratamentele care pot fi urmate in tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacante cu tratament inclus, la stranduri in Ungaria, plus numeroase bonusuri