Autoritatea Națională pentru Turism a lansat portalul www.newsturism.ro

Email Imprimare PDF

Autoritatea Națională pentru Turism a lansat portalul www.newsturism.ro

 

Pe această platformă, vizitatorii pot găsi o bază de date cu detalii despre cele mai importante evenimente din turism, în cadrul rubricii speciale "Calendar Evenimente". Astfel, A.N.T. își propune să aducă mai aproape organizatorii acțiunilor turistice de publicul țintă, creând astfel o comunicare unitară, eficientă, în cadrul portalului www.newsturism.ro.

Mai mult, publicul larg va avea acces și la detalii despre toate târgurile de turism din România, dar și din străinătate, acțiunile Autorității Naționale pentru Turism, interviuri cu jucătorii cheie, fotografii și linkuri utile celor din turism și nu numai.

"Publicul larg trebuie să aibă mereu acces la un calendar al evenimentelor turistice, direct de la sursă, eliminând astfel intermediarii. Newsturism.ro va fi o sursă principală, sigură, care va ajuta informarea oamenilor în timp real, totul făcând parte din noua strategie de comunicare a A.N.T.", a declarat doamna Anca Pavel-Nedea, președintele Autorității Naționale pentru Turism.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro


Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Autoritatea Națională pentru Turism a lansat portalul www.newsturism.ro