Pasagerii Wizz Air isi vor putea alege locurile in avion

Email Imprimare PDF

Pasagerii Wizz Air isi vor putea alege locurile in avion

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat joi ca va introduce locuri alocate incepand cu mai 2015.

Serviciul va fi lansat pe rute selectate din 4 mai 2015 si in toata reteaua Wizz din 19 mai 2015. 

Clientii vor avea la dispozitie in mod gratuit un sistem de alocare automata, care va fi integrat in procesul de rezervare din 8 aprilie. Wizz Air va aloca locuri apropiate pasagerilor care calatoresc impreuna pe aceeasi rezervare, acolo unde acest lucru este posibil. Clientii isi vor putea schimba locul alocat cu un alt loc pentru un comision care incepe de la 1 euro. 

Schimbarea va putea fi efectuata pe wizzair.com sau prin aplicatia pentru smartphone Wizz cu pana la 3 ore anterior plecarii aeronavei. Locurile peferate, cum ar fi cele de pe primul rand, pentru debarcare rapida, sau locurile cu spatiu suplimentar pentru picioare, pot fi rezervate pentru un comision mai mare, in functie de disponibilitate si conform regulii primului solicitant.

Sistemul de locuri alocate Wizz Air va functiona incepand cu 4 mai pe anumite rute (Budapesta-Barcelona, Katowice-Londra, Bucuresti-Dortmund), iar apoi, din 19 mai, va fi introdus pe toate cele 360 de rute Wizz Air din cele 37 de tari.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro


Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Pasagerii Wizz Air isi vor putea alege locurile in avion