Tarom anuleaza trei rute din aceasta vara

Email Imprimare PDF

 

Tarom anuleaza trei rute din aceasta vara

 

Compania Tarom va creste frecventele pe cursele dintre Bucuresti si Madrid, Barcelona, Stockholm, Beirut (Liban) si Amman (Iordania) pe perioada orarului de vara (29 martie - 24 octombrie), urmand ca operarea pe rutele Bucuresti - Dublin, Iasi - Dublin si Iasi - Milano sa fie anulata.

In prezent, Tarom are in programul de operare pentru sezonul de vara 43 de rute proprii, dintre care 36 sunt cu plecare din Romania (Bucuresti, Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca) catre destinatii extern, iar restul sunt rute domestice.

"Pentru sezonul de vara 2015, Tarom doreste sa continue procesul de consolidare si dezvoltare a retelei de rute aflate in portofoliul companiei, pentru a asigura un produs bun pasagerilor sai in ceea ce priveste programul de operare, avand ca referinta cererea pe piata. in acest demers s-au luat in calcul diminuarea pierderilor, eficientizarea utilizarii aeronavelor, precum si fezabilitatea curselor. Am reluat operarea pe relatia Bucuresti - Valencia si vom mari frecventele pe cinci alte destinatii deja existente", a declarat directorul general al companiei, Christian Heinzmann.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: ww.dailybusiness.ro

 

 

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Tarom anuleaza trei rute din aceasta vara