Prima bulgareala pe platoul Bucegilor

Email Imprimare PDF

 

Prima bulgareala pe platoul Bucegilor

 

Zeci de turisti si-au lasat ieri urmele in zapada de pe platoul Bucegilor. Multe dintre ele, urme de pantofi. Orasenii nu se asteptau sa gaseasca munti de omat.
Pe Platoul Bucegilor s-a respirat aer rece de iarna. La 2.200 de metri altitudine, turistii au tras in piept mirosul de zapada proaspata si au incins bulgareli. In umbra sfinxului, au rasarit si cativa oameni de zapada.
Asa se explica si incaltamintea. Luati prin surprindere, multi turisti au venit pe munte ca la o plimbare prin parc. Nu au renuntat nici la geanta de oras. Pana la urma, s-a dovedit o decizie inteleapta. I-a ajutat sa isi tina echilibrul pana la cabana.
Vantul a batut la 30, 40 de metri pe secunda cu ninsori abundente, insa azi de dimineata era chiar senin, frumos, potrivit observator.tv.
Cand peisajul a disparut in ceata, turistii s-au intors la casele lor. Salvamontisii ii avertizeaza sa nu se aventureze pe traseele de altitudine din Muntii Bucegi. Mai ales in pantofi.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.turism.bzi.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Prima bulgareala pe platoul Bucegilor