International Sinaia, redeschis dupa investitii de 6 mil. euro

Email Imprimare PDF

International Sinaia, redeschis dupa investitii de 6 mil. euro

Grupul hotelier autohton International, detinut de familia senatorului PNL, Dan Radu Rusanu, a investit 6 milioane de euro in modernizarea si dezvoltarea unitatii de cazare de patru stele din orasul Sinaia, fondurile fiind atrase in urma unui credit contractat de la UniCredit Tiriac Bank.

Hotelul International din Sinaia, construit in 1983, a fost inchis pe o perioada de noua luni, incepand cu luna februarie anul trecut, cand lucrarile de renovare au luat startul si s-au derulat pana la sfarsitul lunii octombrie. Redeschiderea oficiala a hotelului a avut loc sambata, 4 noiembrie.

Accesibil direct din DN1, cu 180 de camere, un centru de conferinte si evenimente cu 11 sali, trei restaurante, centru spa si de divertisment, hotelul a devenit, odata cu redeschiderea din luna decembrie 2011, cu precadere un centru de afaceri, potrivit reprezentatilor unitatii de cazare. In cadrul Hotelului International din Sinaia se afla trei restaurante: unul cu specific tirolez - singurul de pe Valea Prahovei (restaurant Tirol), unul cu specific italienesc (Cucina Sofia) si restaurantul Panoramic.

Pentru informatii despre unitati de cazare din Sinaia accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri International Sinaia, redeschis dupa investitii de 6 mil. euro