CELE MAI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE destinaţii de Halloween. România e în top

Email Imprimare PDF

CELE MAI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE destinaţii de Halloween. România e în top

Castelul Bran a fost inclus într-un top al celor mai înspăimântătoare zece destinaţii de Halloween, realizat de un site turistic, alături de alte locuri celebre pentru istorii terifiante precum Hollywood şi Triunghiul Bermudelor.

"Poate nu ai nevoie de usturoi şi ţepuşe când vizitezi Castelul Bran din Transilvania, România, dar adevărul terifiant despre groaznicul prinţ Vlad Țepeș te va face cu siguranţă să te uiţi în spatele tău când vizitezi castelul", sunt de părere autorii acestui top, editorii site-ului Hotwire.com, care plasează castelul Bran pe locul 9.

Ei vorbesc despre reputaţia de sadic a lui Vlad Ţepeş, binecunoscută în toată lumea. "Deşi nu se credea despre el că este un vampir, inumana lui sete de sânge a fost elementul declanşator pentru romanul lui Bram Stoker "Dracula" ", mai scriu autorii acestui top, care spun că acest castel poate fi vizitat pentru a simţi "mânia lui Dracula".

Liderul topului este Hollywood, Los Angeles, care, deşi este un loc strălucitor, a fost marcat de multe tragedii.

Pentru informații despre unități de cazare din Bran accesați această secțiune a site-ului nostru

Citește mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

 




Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri CELE MAI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE destinaţii de Halloween. România e în top