Construcţie ULUITOARE: o SCARĂ în SPIRALĂ de 91 m duce turiştii în vârful unui munte din China

Email Imprimare PDF

Construcţie ULUITOARE: o SCARĂ în SPIRALĂ de 91 m duce turiştii în vârful unui munte din China

O construcţie ridicată în apropierea munţilor Taihang din China uimeşte orice vizitator care trece prin zonă. Cu ajutorul acestei structuri chinezii speră să atragă cât mai mulţi turişti în regiunea Linzhou.

Pontenţialul turistic al munţilor Taihang din China nu este suficient exploatat, aşa că oficialii din această ţară au construit o scară de 91 de metri înălţime chiar pe marginea unui perete al munţilor, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Scara este cu atât mai atractivă cu cât este ridicată în formă spiralată şi oferă o privelişte impresionantă a munţilor Taihang atunci când turiştii ajung la capătul său.

La prima vedere scara pare destul de periculoasă, mai ales pentru cei care au frică de înălţime. Tocmai din acest motiv cei care se ocupă de siguranţa turiştilor din această zonă au impus câteva reguli pentru cei care vor să urce pe construcţia metalică.


Pentru a citi alte știri accesați aceasta secțiune a site-ului nostru

Citește mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Construcţie ULUITOARE: o SCARĂ în SPIRALĂ de 91 m duce turiştii în vârful unui munte din China