Exclusiv TMC: România îşi promovează turismul în Israel, însă din Madrid

Email Imprimare PDF

Exclusiv TMC: România îşi promovează turismul în Israel, însă din Madrid

România se promovează în Israel din Madrid. După ce acum doi ani Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a închis biroul de promovare turistică din Israel, anul trecut ministerul a redeschis această reprezentanţă. ,însă în Madrid, Spania!

România a deschis în străinătate mai multe reprezentanţe turistice menite să promoveze ţara din punct de vedere turistic şi să aducă mai mulţi turişti străini. Ţara noastră are în prezent deschise reprezentanţe turistice de promovare în Austria, Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Polonia, Rusia, Spania şi Statele Unite. În Spania avem însă două birouri. Unul din acestea vrea să promoveze România în .... Israel.

“În acest moment , este un post închis, cel din China, şi la Madrid sunt doi oameni, cel pt Madrid si cel care era in mod normal pt Israel. Şi din Madrid se coordonează biroul de Israel.”, a spus Cristian Bărhălescu, secretar de stat în Ministerul Turismului.

Pentru a citi mai multe știri in legătură cu turismul românesc accesați această secțiune a site-ului nostru

Citește mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Exclusiv TMC: România îşi promovează turismul în Israel, însă din Madrid