Oferte speciale în staţiunile balneare: Cât costă o săptămână în programele "Decada balneară" şi "Hai la băi!"

Email Imprimare PDF

Oferte speciale în staţiunile balneare: Cât costă o săptămână în programele

Hotelurile din staţiunile balneare lansează oferte speciale din 16 septembrie, prin care un pachet de şase nopţi poate fi cumpărat cu 330-360 de lei, iar nouă zile cu trei mese pe zi şi tratament costă între 710 lei şi 830 de lei de persoană, potrivit Organizaţiei Patronatelor din Turismul Balnear.

Programele "O săptămână de refacere în staţiunile balneare", cu două variante - "Decada balneară" şi "Hai la băi!" - şi "Wellness balnear" sunt valabile pentru perioada 16 septembrie-10 decembrie 2012. Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de 2, 3 şi 4 stele.

Programul "O săptămâna de refacere" în varianta cu mic dejun include şase nopţi de cazare, două proceduri de tratament pe zi şi o consultaţie medicală la sosire, pe baza recomandării medicale, la un tarif pentru o persoană în cameră dublă de 330 de lei pentru un hotel de două stele şi 360 de lei pentru trei stele.

Varianta cu aceleaşi servicii, dar cu două mese pe zi, costă 470 de lei la două stele şi 540 de lei la trei stele.

Pentru a găsi informații despre unități de cazare din stațiunile balneare accesați această secțiune a site-ului nostru

Citește mai mult..

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Oferte speciale în staţiunile balneare: Cât costă o săptămână în programele "Decada balneară" şi "Hai la băi!"