MDRT scoate de la naftalina legenda lui Dracula pentru a se promova in China, India si Orientul Mijlociu

Email Imprimare PDF

 

Castelul Dracula

 

Legenda lui Dracula va fi promovata in China, India si Orientul Mijlociu, piete care nu au fost afectate de criza economica si care au un mare potential, a declarat Cristian Barhalescu, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

"Consider ca o reevaluare, o repozitionare a strategiei, a master planului, care a fost facut in anul 2007, in alte conditii economice, este necesara acum, pentru ca pietele tinta pe care le consideram apropiate si aducatoare de turisti, cum sunt Germania, Austria, Marea Britanie sau Rusia se pot completa cu piete gen Orientul Mijlociu, piata care in momentul de fata nu a fost afectata profund de criza si de asemenea China sau India. Pe aceste piete Romania nu a fost promovata pana acum", a spus Barhalescu, citat de Mediafax.

El a adaugat ca Romania va incerca sa acorde vize celor "care sunt cu adevarat" turisti, fie ca vin din China, India sau Orientul Mijlociu.

Pentru a citi mai multe articole referitoare la legenda lui dracula accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri MDRT scoate de la naftalina legenda lui Dracula pentru a se promova in China, India si Orientul Mijlociu