România, dincolo de Dracula. Ce a descoperit un jurnalist spaniol în ţara noastră

Email Imprimare PDF

România, dincolo de Dracula. Ce a descoperit un jurnalist spaniol în ţara noastră

Publicaţia spaniolă El Pais a publicat astăzi un material amplu despre ţara noastră. "România fără Dracula" ("Rumanía, más allá de drácula") este un reportaj despre locuri mai puţin cunoscute străinilor. Jurnalistul care semnează materialul, Joan Gari, şi-a petrecut jumătatea lunii iulie în România. Itinerariul jurnalistului începe de la Târgovişte, trece prin Sibiu pentru ca în final să ajungă în capitală.

Într-un material intitulat "România, dincolo de Dracula" jurnalistul spaniol face un parcurs în România. Călătoria începe de la Târgovişte, căci spune jurnalistul "pentru a cunoaşte o ţară nu este de ajuns să vizitezi doar zonele turistice", scrie El Pais..

"În realitate, trebuie să cauţi un itinerariu în care viaţa şi cultura tradiţională încă sunt înfloritoare", scrie jurnalistul spaniol, care menţionează că şi-a petrecut a doua jumătate a lunii iulie în România, chiar în perioada referendumului.

Pentru informații despre unități de cazare din România accesați aceasta sectiune a site-ului nostru

Citeste mai mult...

Sursa: www.Realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri România, dincolo de Dracula. Ce a descoperit un jurnalist spaniol în ţara noastră