Cele mai luxoase companii aeriene din lume

Email Imprimare PDF

 

In epoca moderna, nimeni nu-si mai inchipuie viata fara avion. Fie ca sunt turisti, care vor sa descopere si cele mai indepartate colturi ale lumii, fie ca sunt oameni de afaceri ocupati si grabiti sa ajunga dintr-un loc in altul foarte rapid. Iar companiile aeriene se intrec sa ofere servicii care mai de care mai deosebite cu care sa atraga cat mai multi clienti.
Compania de consultanta in domeniu Skytrax a realizat recent o analiza a celor mai bune companii aeriene pe segmentul lux si business si a reiesit ca cele mai bune servicii sunt oferite de companiile din Orientul Mijlociu si Asia, noteaza incont.ro.

Astfel, primul loc este ocupat de Qatar Airways, urmata de Asiana Airlines, Singapore Airlines, Cathay Pacific Airways, ANA (All Nippon Airways), Etihad Airways, Turkish Airlines, Emirates, Thai Airways si Malaysia Airlines.

Printre serviciile oferite de acestea intalnim tratamente spa, mancare extravaganta gatita de proprii bucatari, apartamente de lux pentru cei cu dare de mana sau aparatura audio-video de cea mai buna calitate.

Pentru a citi o alta stire legata de compania Qatar Airways, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele mai luxoase companii aeriene din lume