Evaziunea in marile statiuni din Grecia ajunge si la 100%

Email Imprimare PDF

 

Rata evaziunii fiscale in marile statiuni din Grecia, precum cele din Zakynthos, Lefkada sau Creta, ajunge si la 100%, in timp ce pentru altele, situate in Santorini sau Corfu, se situeaza la 75% sau peste acest nivel, potrivit Ministerului de Finante de la Atena.

Potrivit rezultatelor inspectiilor, derulate in perioada 6-23 iulie, 6 din fiecare 10 afaceri controlate au fost gasite cu nereguli. Astfel, autoritatile au identificat 805 incalcari ale legislatiei privind taxele din totalul celor 1.410 inspectii derulate la magazine si alte afaceri (57%).

Rate de evaziune fiscala de pana la 100% au fost inregistrate pe insulele Zakynthos si Lefkada, in Rethymno de pe insula Creta si in Kastoria. Alte regiuni din Creta au inregistrat, de asemenea, evaziune fiscala ridicata, precum Hania (87%) si Iraklio (78%).

In topul evaziunii se situeaza si Santorini (83%), Corfu (75%), Naxos (73%) si Mykonos (68,5%), potrivit Athens News, citat de Mediafax.

Pentru a citi o alta stire despre Grecia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Evaziunea in marile statiuni din Grecia ajunge si la 100%