CFR: Restricţii de viteză în traficul feroviar din cauza temperaturilor ridicate, sâmbătă şi duminică

Email Imprimare PDF


CFR: Restricţii de viteză în traficul feroviar din cauza temperaturilor ridicate, sâmbătă şi duminică

Din cauza temperaturilor ridicate care sunt anunţate pentru perioada următoare, circulaţia mai multor trenuri se va desfăşura cu restricţii de viteză în zilele de sâmbătă şi duminică, anumite garnituri urmând să aibă întârzieri la sosirea în staţie, a anunţat vineri Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA printr-un comunicat remis AGERPRES.

'În perioada de caniculă (35 - 37 grade C în aer) temperaturile înregistrate la nivelul şinei sunt cuprinse între 45 - 55 grade C, iar decizia de reducere a vitezelor de circulaţie în anumite intervale de timp este o măsură obligatorie pentru siguranţa traficului feroviar', se arată în comunicatul citat.

În timpul zilei, viteza de circulaţie a trenurilor de călători şi de marfă va fi redusă cu 20-30 km/h faţă de viteza normală de circulaţie, astfel încât traficul feroviar să se desfăşoare în depline condiţii de siguranţă.

Pentru a citi o alta stire despre circulatia trenurilor introduse de CFR, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri CFR: Restricţii de viteză în traficul feroviar din cauza temperaturilor ridicate, sâmbătă şi duminică