Crina Coco Popescu sprijină turismul în Grădina Carpaților

Email Imprimare PDF

 

Crina Coco Popescu sprijină turismul în Grădina Carpaților

Crina Coco Popescu și Clubul Sportiv Montan Altitudine din Râşnov își propun ca în perioada 21-22 iulie să desfășoare prima tură montană pentru atingerea primului vârf din cele şapte cele mai înalte vârfuri din Carpaţi - Vârful Omu de 2.505 m.

Crina Coco Popescu este cea mai tânără alpinistă din lume care a reuşit cu succes să parcurgă circuitul "7 Summits" şi "7 Volcanoes". Ea mărturiseşte că este mândră că este româncă şi de aceea şi-a propus să promoveze turismul montan în Grădina Carpaţilor.

”Prin proiectul 7 Munti din Grădina Carpaților, vrem să mobilizăm acei oameni dornici să descopere destinații noi și autentice și, în același timp, să se descopere pe sine, demonstrând că sunt în stare să urce și să cucerească șapte munți”, așa cum se arată pe http://www.7munti.ro. Circuitul cuprinde masivele muntoase Bucegi, Făgaraș, Retezat, Metaliferi, Rodnei, Ceahlău și Piatra Craiului.

Pentru a citi mai multe despre Parcul National Retezat, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Crina Coco Popescu sprijină turismul în Grădina Carpaților