British Airways ofera reduceri de pana la 30% in afara Europei

Email Imprimare PDF

 

Operatorul aerian British Airways ofera reduceri de pana la 30% pentru cei care calatoresc catre destinatii din Asia, Africa si America de Sud.

Pentru vacanta de iarna in America Latina, British Airways reduce biletele cu pana la 23% in cabina World Traveller pentru Rio de Janeiro - 675 euro, Sao Paolo - 715 euro, Buenos Aires - 743 euro cu toate taxele incluse.

British Airways propune in Asia destinatiile Beijing sau Shanghai, unde biletul cu toate taxele incluse in cabina World Traveller este 668 euro. Pentru Tokyo reducerea este de aproximativ 13%, biletul cu toate taxele incluse in cabina World Traveller fiind de 712 euro.

Oferta British Airways pentru Africa vine cu reduceri de pana la 30% pentru Entebbe (Uganda) – 616 euro, Lagos (Nigeria) – 672 euro, Johannesburg – 720 euro.

Promotia este valabila pentru bilete achizitionate in cabina World Traveller (economic) pana la data de 20 iulie pentru calatorii ce vor avea loc in perioada 1 septembrie – 16 decembrie. Pentru destinatiile Buenos Aires si Tokyo, perioada de calatorie este 1 octombrie – 16 decembrie 2012.

British Airways efectueaza zboruri catre 21 de destinatii din Marea Britanie, Europa si SUA, cu plecare de pe London City Airport. Operatorul arian are o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra.

Pentru a citi despre o alta companie aeriana, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri British Airways ofera reduceri de pana la 30% in afara Europei