Air France va desfiinta 10% din locurile de munca in doi ani

Email Imprimare PDF

 

Air France va desfiinta 10% din locurile de munca in doi ani

Operatorul aerian Air France, o divizie a Air France-KLM, a anuntat ca trebue sa desfiinteze 5.120 de locuri de munca pana in decembrie anul urmator, circa 10% din totalul de 49.300, si a avertizat ca daca sindicatele nu accepta contracte revizuite, concedierile for fi inevitabile, scrie Mediafax.

Desfiintarea de locuri de munca la Air France reflecta decizii similare ale altor companii aeriene europene, precum Deutsche Lufthansa, care incearca sa scada costurile fixe pentru a acoperi o mjorare a pretului combustibilului, potrivit Wall Street Journal.

Compania Aeriana estimeaza reducerea a 1.710 posturi in aceasta perioada ca urmare a pensionarilor si plecarilor voluntare, fara interventia angajatorului, in timp ce 3.410 posturi reprezinta personal in exces.

Pentru a citi despre o situatie similara, in ceea ce priveste compania Lufthansa, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Air France va desfiinta 10% din locurile de munca in doi ani