Bulgaria: Sistemul "All inclusive" nu va fi interzis în hotelurile de trei stele

Email Imprimare PDF

 

Bulgaria: Sistemul

Sistemul "All inclusive" nu va fi interzis în hotelurile de trei şi de mai puţine stele, a declarat, pentru Agerpres, ministrul adjunct al economiei şi turismului din Bulgaria, Ivo Marinov. Nu intenţionăm să introducem modificări în acest regim, a precizat Marinov, rugat să comenteze propunerea recentă a Agenţiei pentru Siguranţa Alimentelor din Bulgaria ca doar hotelurile de patru şi cinci stele să aibă dreptul de a oferi servicii în sistemul "All inclusive".

Directorul agenţiei, Iordan Voinov, a motivat atunci această propunere prin faptul că au fost constatate multe cazuri de alimente de proastă calitate oferite în sistemul "All inclusive". Anul trecut, peste 300 de proprietari de hoteluri au fost amendaţi pentru că ofereau turiştilor produse cu termenul de valabilitate expirat sau de origine neclară.

Ivo Marinov, care a participat sâmbătă la conferinţa 'Strategia Dunării - o posibilitate de construire a regiunilor din Europa" în oraşul bulgar Ruse, a spus că de cele mai multe ori turoperatorii stabilesc meniul zilnic pentru turiştii pe care îi aduc în Bulgaria. Turoperatorii şi nu hotelierii sunt de obicei cei care decid dacă pachetele să fie "All inclusive" şi ce fel să fie serviciul, pentru că sunt mai multe tipuri, precum "All inclusive Light" sau "Ultra all inclusive". Nu avem cum să interzicem hotelurilor să ofere ceea ce li se cere de către turoperatorii străini, a motivat Marinov. În opinia lui, restricţia propusă a fost cam exagerată.

Pentru a citi o alta stire despre litoralul bulgaresc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Bulgaria: Sistemul "All inclusive" nu va fi interzis în hotelurile de trei stele