Cât plătești pentru cinci nopţi în sistemul all-inclusive pe litoralul românesc

Email Imprimare PDF

 

Cât plătești pentru cinci nopţi în sistemul all-inclusive pe litoralul românesc

Mai multe hoteluri din staţiunile Mamaia, Saturn, Venus, Eforie Sud şi Jupiter oferă în acest sezon estival sistemul all-inclusive, în special cele care au contracte cu tour-operatorii germani ce au revenit în România, informează luni Asociaţia Litoral - Delta Dunării.

Preţurile pentru pachetele de cinci nopţi la un hotel de trei stele pornesc de la 695 de lei/persoană.

"Deşi produsul 'All-Inclusive' nu este solicitat decât în mică măsură de turiştii români, atunci când călătoresc în România, şi deşi litoralul românesc are 95% turişti români şi numai 5% turişti străini, dintre care doar o parte preferă All Inclusive, în acest sezon, mai multe hoteluri au ales să ofere şi această opţiune de vacanţă, în special cele care au contracte cu tour-operatorii germani care au revenit pe litoralul românesc", a afirmat preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.

Litoralul românesc iese anul acesta cu oferte all-inclusive, în contextul în care Agenţia pentru Siguranţă Alimentară din Bulgaria a propus recent ca acest tip de oferte din această ţară să fie disponibile doar la hotelurile de 4 şi 5 stele, după ce au fost raportate numeroase neconcordanţe între capacităţile de cazare şi cele de servire în restaurante.

Pentru a citi o alta stire despre sitstemul all-inclusive in tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cât plătești pentru cinci nopţi în sistemul all-inclusive pe litoralul românesc