Anul acesta 1 milion de romani se muta pe litoralul bulgaresc

Email Imprimare PDF

 

Anul acesta 1 milion de romani se muta pe litoralul bulgaresc

Bulgarii se asteapta ca in 2012 peste un milion de romani sa aleaga programeler turistice pe care le ofera, in schimbul celor de pe litoralul nostru.

In 2012, litoralul bulgaresc se pregateste sa primeasca peste un milion de romani, anunta ministrul de turism bulgar, Ivo Marinov, asta dupa ce in 2011, 960.365 de romani si-au petrecut vacanta de vara pe Nisipurile de Aur.

La acest capitol, Bulgaria continua sa dea lectii Romaniei. Datorita ofertelor bune si conditiilor excelente, romanii au mers tot mai multi de la an la an in Bulgaria.

Daca in 2011, numarul de romani prezenti pe litoralul de la Sud de Dunare crescuse cu 4.6% fata de 2010, in 2012 se asteapta la o alta crestere, de 6%, anunta agentia de presa Novinite.

Ministrul Ivo Marinov intentioneaza sa porneasca o campanie de promovare masiva in Romania, pentru a promova tot mai mult programele turistice oferite de Bulgaria.

Pentru a citi si despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirileprotv.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Anul acesta 1 milion de romani se muta pe litoralul bulgaresc