Program de cooperare turistica

Email Imprimare PDF

 

Este vorba de un parteneriat dintre conducerea Primariei Vadu Crisului si cea a localitatii Hajduszoboszlo o investitie din cadrul Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013.

In cazul pensiunilor agroturistice, procentul public nerambursabil ajunge la 85% din totalul cheltuielilor, plafonul maxim al finantarii unui proiect fiind de 100.000 euro. Pentru o constructie noua solicitantul trebuie sa indeplineasca conditiile:

- domiciliul, din momentul cererii sa fie in locul unde realizează investitia;

- la finalizarea investitiei, beneficiarul trebuie sa aiba domiciliul permanent in acea locatie (unde s-a infiintat pensiunea agroturistica).

Promovarea reciproca a localitatilor Vadu Crişului si Hajduszoboszlo cat si crearea de pachete turistice comune  ar fi printre cele mai importante tinte ale acestei cooperari. Acestea mai pot oferi programe complementare pentru vizitatori. Realizarea proiectului are ca termen de finalizare data de 31 Decembrie 2012.

Pentru a citi despre alt proiect din localitatea Vadu Crisului, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Program de cooperare turistica